Ben jij pompaf? Of mag je band wel eens opgepompt worden? Marcel verwelkomt je in een gezellig café in de Noordwijk voor een pauze, om je fiets te herstellen of om aan een evenement deel te nemen, en dit alles met een selectie van lekkere lokale producten.

Les modèles A propos de nous dans les modèles A propos de nous dans les modèles A propos de nous dans les modèles A propos de nous dans les modèles A propos de nous dans les modèles A propos de nous dans les modèles A...S de nous dans les modèles A propos de nous dans les modèles A propos de nous dans les modèles A propos de nous dans les modèles A propos de nous dans les modèles A propos de nous dans les modèles A propos de nous dans les...

Thank you for this amazing year.

Our adventure in the north district is now over but we will be back soon in a permanent location.

Stay tuned for future updates!

MARCEL, wat is dat ?

Marcel is een plek toegewijd aan liefhebbers van lekkere produceten en de fans van de fiets. Hier consumeren we lokaal, terwijl je nieuwe mensen ontmoet en aan je stalen ros prutst.

Na onze een jaar test in de Noordwijk, hebben we verhuist in een definitieve plek in vorst. Je vindt ons nu in de Albertlaan 7, in 1190 Vorst, vlakbij het albertplein.

een café

Marcel onthaalt je met veel gezelligheid en warmte in een plek die draait rond fietsen en récup. Van de meubels, tot de inrichting en het servies, DIY en recyclage staan centraal in ons café. Marcel is geen restaurant: je komt er om een soepje te proeven en een homemade dessertje te eten, een koffie te drinken of een lekkere aperitief.

Een fietsatelier

om een professionele service te dienen werkt Marcel nu samen met het fietsatelier "En selle simone !". Een snelle reparatie? neem een pauze in ons café terwijl je fiets wordt gerepareerd. Een volledig onderhoud? Laat je velo bij ons en maak een afspraak met onze technicus. meer info over het atelier op www.ensellesimone.be.

evenementen

Wil je leren hoe je een oude fietsband kan omtoveren tot een broeksriem, een verhaal horen van mensen die met een tandem de wereld rondreisden of aan spelletjesavond deel te nemen? Dat is mogelijk bij Marcel! Kijk eens naar onze planning hier beneden.

Onze partners

Marcel werkt zoveel mogelijk samen met lokale partners om initiatieven, talenten en producten uit België en, in het bijzonder, uit Brussel te steunen.

Contact

een opmerking, een geweldig idee of iets anders ? contacteer ons !

Vragen over het fietsatelier? Neem dan rechtstreeks contact op met onze fietstechnicus aan hello@ensellesimone.be

Naam  
E-mail  
Bericht  

Openingstijden

 

Tijdelijk gesloten.

Albertlaan 7, B-1190 Vorst

 

adres